Announcement

Collapse
No announcement yet.

Errors when I playtest

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Errors when I playtest

    So I was playtesting all five episodes of my story on the app but episodes 3-5 are missing the sound effects. I rechecked my script and everything is there, it even plays in the portal but just not in the app.

  • #2
    If you submit a ticket, our support team can try helping you get to the bottom of this!

    Comment


    • missrobee.episode
      missrobee.episode commented
      Editing a comment
      Thanks for your response! I have already submitted a ticket. I'm wondering if the same error would apply to the readers or if it's just my app? I know it worked fine before.

    • AshlynnA
      AshlynnA commented
      Editing a comment
      When the support team gets back to you, that's something you can bring up and inquire about!

  • #3
    this always happens to me!! don't worry, it's nothing. try restarting the episode or (i can't quite remember) pressing the "reload data" button (??) idk. it's a button like restore episode or something!!

    and if the sounds still don't work, just wait a day or so. it usually works the next day for me. also, readers won't experience the sound errors unless they're an author themself and are having the same problems.

    Comment


    • missrobee.episode
      missrobee.episode commented
      Editing a comment
      Thanks ellesfaux I always get so worried whenever I encounter these kinds of errors. Thankfully it's just my app
Working...
X