Animatie: echt ijsje eten

opinion
general

#1

Ik vind dat als je in een verhaal naar een ijswinkel gaat een echt ijsje kan eten in plaats van een cupcake


FEATURE: other food to eat then pizza and cupcakes
#2

Translation:

Animation: Real Ice cream Food

I find that if you go into an ice cream shop there is no ice cream animation, so authors are stuck using use the cupcake animation. *This isn’t exact translation just basically what /s/he said.


#3

Hallo Ahista ik hierboven commentaar ik stel voor het veranderen van uw onderwerp aan wat ik zei als de meeste mensen op dit platform zijn Engels Excuseer me als dit is van als ik niet Nederlands spreken zeer goed


#5

Ja klopt. Er is alleen cupcake en pizza.
K ben trouwens blij dat ik een nederlands sprekend persoon ziet… :tada:


#6

Ik leerde het vorig jaar op de middelbare school, dus ik ben niet de beste lol


#7

Haha ja


#8

Inderdaad ik kan Engels maar soms vind ik het moeilijk om de woorden goed te schrijven


#9

Dat is ok ik kan vertalen naar iedereen en kan dus @episode.vel


#10

Deze heb ik al aangevraagd het is zo stom dat we alleen pizza of cupcakes kunnen eten we zouden ook een sandwich moeten kunnen eten, of een broodje of gewoon en vork en een mes. En inderdaad een ijsje.
Maar toen ik het poste moest ik er FEATURE: bijzetten dus lees goed Feauture Request Guidelines voor deze post kwijt geraakt. Je moet gewoon de titel veranderen. pffff eindelijk kan ik hiet eens nederlands praten. xxx


closed #11

#12

Topic closed due to violation of Feature Request Guidelines Contact @Sydney_H to discuss editing and reopening topic. :smiley:

Onderwerp gesloten vanwege schending van Feature Request Guidelines. Neem contact op met @Sydney_H om het bewerken en opnieuw openen van het onderwerp te bespreken.