ANYBODY ELSE GETTING LOADING ASSETS IN PORTAL TODAY :frowning_face:

It’s been doing this since yesterday. Tried every method from bug topics. Anybody else getting the same :pleading_face: :pleading_face:

Tried another browser too.

Is it maybe because they’re changing their website style???

:thinking: :thinking: :sleepy:

2 Likes

Sameeeeeeeeeeeeee!!!

1 Like

OMG I GOT IT To!!!

1 Like

are u still getting it?

1 Like

Yeah :sob::sob: been 3 days

it has been more than a month for me HELP😭

1 Like

I seriously don’t know what the heck is wrong with the writer Portal :cold_sweat::cold_sweat::sob:

until now?

1 Like

Yeah until today :sob::sob::cold_sweat:

I have the same problem too :cry:

1 Like

I haven’t gotten it but I hope it will get fixed. You could try messaging episode?

1 Like

Same with me. It’s pretty annoying.

1 Like

I’m facing the same problem since last 2/3 weeks until now…

2 Likes

Yeah me for 2 months.

2 Likes

We have to wait until it fixed :sob:

2 Likes

wait until we gone I think

1 Like

Anyone still facing the same persisting issue? Because it is for me and it’s quite annoying…

3 Likes

Me :sleepy:

3 Likes

I’ve sent a support ticket to Episode and this is what I got.


have you guys tried any/all of these suggestions? Did it work? Because for me, it didn’t and Episode just replied to me, telling me to close all extensions.
I closed all of the extensions in Google Chrome, no luck. I even switched to Opera (WITH NO EXTENSIONS AT ALL) and as you can guess: no luck.
What about you guys? Were you able to get around this issue?

2 Likes

i’m facing this issue i reported they sent me the same thing i logged out then logged in again but…rest is history

1 Like