if you buy 2 hats for $5, how much will 3 hats cost? (find the unit rate first!)

Here are the answer choices:

7

15

7.5

8

if you buy 2 hats for $5, how much will 3 hats cost? (find the unit rate first!)

Here are the answer choices:

7

15

7.5

8

1 Like

5/2 = 2.50 + 5 = 7.50

Well both hats together are 5$ so one hat is 5/2 which is 2,5. Now we need 3 hats so that’s 3 times the price of one hat which is 2,5 so thats 7,5 and that’s your answer

Yeah like everyone said it’s 7.50

The way to answer these questions is simple really: You take 5 divide by 2, you should get 2.5, then multiply by 3. The unit rate is 2 because that’s how much one hat costs.

For the question 8 it’s 5.89

1 Like

Price: 29.45 for 5. So you do 29.45 x 1 divided by 5. Which gives 5.89$

1 Like

The 9th question is the 18 ounces.

1 Like

For question 7

It’s David who takes more steps because:

Meghan/

9780 step x 1 divided by 5 for the miles = 1956 steps

David/

11 928 steps x 1 divided by 6 for the miles = 1988 steps

Meghan will take 1956 steps for 1 mike meanwhile David is 1988 steps

1988 - 1956 = 32 more steps

1 Like

what is the david times 6 answer?

Its divided by 6 and that’s bc of the 6 miles for 11 928 steps

Why did you wait 10 minutes before it’s due to ask?

1 Like

I didnt but Im trying to catch up on my other work which is why Im just getting to this one

I can’t read the font at all, but if a cheetah runs 111.9 miles in 1.5 hours (90 minutes), it’d be going 74.6 an hour.

If the mouse runs 20.25 miles in 25 hours, it runs 0.81 miles per hour.

If the octopus runs 99.6 miles in 4 hours, it runs 24.9 miles per hour.

Tysm for this