Can someone help me with this overlay error thats only showing up on my phone?


#1

INT. CLASSROOM BLACKBOARD - DAY with CHALKBOARD with FLAG with KING with QUEEN
music music_upbeatstring
&overlay 5256300612681728_FLAG shifts to 114 367 in 0
&overlay 5256300612681728_FLAG scales to 0.430 0.430 in 0
&overlay 5256300612681728_CHALKBOARD shifts to -78 258 in 0
&overlay 5256300612681728_CHALKBOARD scales to 2.215 2.215 in 0
&overlay 5256300612681728_QUEEN shifts to 9 364 in 0
&overlay 5256300612681728_QUEEN scales to 0.975 0.975 in 0
&overlay 5256300612681728_KING shifts to 225 367 in 0
&overlay 5256300612681728_KING scales to 1.000 1.000 in 0
&zoom on 0 501 to 277% in 0
@pause for a beat
@pause for a beat
@pause for a beat
&zoom on 320 501 to 335% in 0
@pause for a beat
@pause for a beat
@pause for a beat
&zoom on 173 450 to 335% in 0
@pause for a beat
@pause for a beat
@zoom on 173 450 to 112% in 5

Above is my script. So in my computer everything looks normal but when I read my story on my phone the overlay doesn’t show up when I zoom into it. And this alternates. some times the King overlay doesnt show, sometimes the queen overlay doesn’t show and its just so random because everything looks normal in my computer. Can someone please help me with this?


#2

Cause you keep putting & with all the overlay


#3

but if i remove the & it would make my overlays look awkward because they’re supposed to be pictures so i should replace & with @?


#4

Yes


#5

The best what you can do is add it to the background

INT. CLASSROOM BLACKBOARD - DAY with CHALKBOARD to 2.215 -78 258 with FLAG to 0.430 114 367 with KING to 1.000 225 367 with QUEEN to 0.975 9 364
music music_upbeatstring
&zoom on 0 501 to 277% in 0
@pause for a beat
@pause for a beat
@pause for a beat
&zoom on 320 501 to 335% in 0
@pause for a beat
@pause for a beat
@pause for a beat
&zoom on 173 450 to 335% in 0
@pause for a beat
@pause for a beat
@zoom on 173 450 to 112% in 5


#6

If you still have problems with overlay not appearing add a zone as well


#7

my background is only 1 zone unfortunately and whats so weird is that sometimes it’s working fine and sometimes it’s not


#8

I would still add a zone anyway


#9

thank you i fixed it


#10

thank you I fixed it


#11