Errors in my script but I see no mistakes

I am currently writing my own story at the moment and it appears that one of these lines is incorrect and I cannot figure out how to fix it. I have looked back at the actual document this is pasted from and it says that what i did was correct so i don’t know what to do. It always appears with an error message saying a choice has to follow script not a branch.
}
“Copper 04” {
@FEMALEAVATAR changes bodyColor into Copper 04
goto fem_copperskin_1
} “Copper 05” {
@FEMALEAVATAR changes bodyColor into Copper 05
goto fem_copperskin_1
} “Copper 06” {
@FEMALEAVATAR changes bodyColor into Copper 06
goto fem_copperskin_1
} “Copper 07” {
@FEMALEAVATAR changes bodyColor into Copper 07
goto fem_copperskin_1
} “Different Shades” {
goto fem_skin_1
} “Done” {
}
goto female_custom_1
choice } “Ash 04” {
@FEMALEAVATAR changes bodyColor into Ash 4
} “Copper 08” {
@FEMALEAVATAR changes bodyColor into Copper 08
goto fem_copperskin_1
} “Copper 09” {
@FEMALEAVATAR changes bodyColor into Copper 09
goto fem_copperskin_1
} “Copper 10” {
@FEMALEAVATAR changes bodyColor into Copper 10
goto fem_copperskin_1
} “Done” {
goto female_custom_1
} “Different Shades” {
goto fem_skin_1
}
labelfem_ashskin_1gotofem_ashskin_1
} “Ash 03” {
@FEMALEAVATAR changes bodyColor into Ash 03

Did you change “FEMALEAVATAR” with the actual name of your character?

I think that’s where the problem is. You have put a label and a goto together

The first “Done” option

These should be on different lines.

Moved to Directing Helps and Tips since this is about coding, but doesn’t appear to be an issue with the portal itself. Let me know if nothing works to fix it. :wink:

Make sure to check out our Forum Tutorial for more info about where to correctly create topics, and feel to PM me if there are any questions. :wink:

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.