@Hairycane @ssea.episode
Αφού είσαστε οι δύο πρώτες Ελληνίδες που βρήκα σας έκανα add εμένα με λένε Μελίνα απλά για να γνωριστούμε λίγο
Γεια και πάλι
Εγώ είμαι η Βασιλική! Γράφω τώρα μια ιστορία που λέγεται “Do You Want To Know A Secret?”
Είναι ιστορία τρόμου, και θα την ανεβάσω σύντομα, απλά θέλω το μεγάλο εξώφυλλο πρώτα.
Εσείς γράφετε καμία ιστορία;
Οου cool εγώ έχω γράψει μια ιστορία με τρια επεισόδια μέχρι στιγμής New Chapter και η ηλίθια ξέχασα να βάλω μεγάλο cover και τώρα περιμένω να μου πουν οκ
Οοοο πολύ ωραίο! Θα ήθελα να το διαβάσω, μπορείς να μου δώσεις μερικές πληροφορίες;
Δηλαδή, τι είδους είναι; Ή ποια είναι η περιγραφή;
Ναι σόρρυ εε έβαλα εμένα στα 23 υποτίθεται και έχω μόλις τελειώσει αρχιτεκτονική και τέλος πάντων πρέπει να μπεις στην περιπέτεια που θα με περιμένει σε αυτό το καινούριο κεφάλαιο της ζωής μου είναι η πρώτη μου ιστορία και σόρρυ αν ξεχνάω τα ελληνικά μου μένω Αγγλία πια και είναι όλα λίγο μπερδεμένα
I remember in 5th grade, my friends and I memorized the Greek alphabet, and used it whenever we would write notes to each other, so just in case anyone ever found them, they wouldn’t understand it
Και εγώ! Ζω στην Αγγλία και δεν έχω επισκεφτεί την Ελλάδα εδώ και λίγο καιρό, οπότε τα ελληνικά μου δεν είναι υπέροχα.
That’s actually quite smart.
Μπράβο ρε κορίτσια. Σας ζηλεύω. Εγώ θέλω πάρα πολύ να πάω στο Liverpool! Και θα πάω κάποια στιγμή λογικά.
Θέλω να πάω γιατί οι αγαπημένοι μου Beatles ήταν από εκεί
. όχι μόνο όμως γι αυτό, αλλά επίσης γιατί λατρεύω την προφορά των ανθρώπων εκεί!
Λατρεύω αυτό το συγκρότημα!
Αχ λέγε μου τέτοια
Ποιός είναι ο αγαπημένος σου;
John Lennon!
και εσύ?
Κι εμένααα! Πραγματικά τον θεωρώ έναν από τους πιο όμορφους άντρες που έχω δει στην ζωή μου. Και I absolutely λατρεύω το χιούμορ του!
Γι αυτό και αγαπώ τόσο πολύ τους Άγγλους.
Kai egw ellinida eimai!
Γεια!
Γεια κοριτσια σορρυ που απανταω τωρα ειμουν εξω εγω προσωπικα δεν χαιρομαι που μενω Λονδινο εχασα φιλιες 12 χρονων και αλλα τοσα !
Hahahahah sorry
Γεια. Είμαι η Μαρια και δεν περιμενα να εχει πολλους ελληνες εδω