Major Overlay issues

I’m having some overlay issues in my story. For example:
When I write in -
@overlay OVERLAY create
&overlay OVERLAY opacity 1 in 0

&overlay 5786099414794240_OVERLAY shifts to 23 485 in zone 2
@overlay 5786099414794240_OVERLAY scales to 1.000 1.000
And then I preview the script and I can’t see the overlay because it automatically sets to the spot:
@overlay 5786099414794240_TSP- PINK1 shifts to -292 494
@overlay 5786099414794240_TSP- PINK1 scales to 1.000 1.000

Pls tell me what I’m doing wrong slightly_frowning_face:

@overlay OVERLAYNAME shifts to ----- AND overlay OVERLAYNAME scales to -----

Try doing that way.

it put the create & opacity on the same line & change it to an @ symbol

thank you x

1 Like

It didn’t work :confused:

Try putting the create and opacity commands on the same line, and use the @ sign for just that line.

Then scale and size the overlay, save the script and test it out.

@overlay OVERLAY create and overlay OVERLAY opacity 1 in 0

You need to put the Zone behind the spot. Of you dont, overlay will appear in zone 1

Thank you, can you show me an example? :blush:

This is a lil piece from my script. What Ive marked with yellow is a overlay. (There are
More as you can see above that)

Oh i see the problem.
@EpisodeHoneyy is correct

This is what you where you want the overlay to be correct?

The portal keeps putting your overlay here.

What you need to do is size and scale where you want your overlay to be.
Copy and paste that number and put it next to shifts and scale.

Exactly like @EpisodeHoneyy has in her screenshot.

thank you so much xx

thanks for the help, it really helps x

1 Like

hi,
where can I get help with to get my overlays into right size?

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.