Overlays not showing up where placed

I place an overlay down in the perfect spot and it won’t show when I preview?

Script:

EXT. ARCH - ONE with SELFIE FEMALE 1 in zone 2
@cut to zone 2
@zoom on 323 154 to 149% in 0
@overlay SELFIE FEMALE 1 moves to layer 2
@overlay SELFIE FEMALE 1 opacity 1
@overlay SELFIE FEMALE 1 shifts to -5 44
@overlay SELFIE FEMALE 1 scales to 0.694 0.694
&SNOWY spot 1.280 124 -84
&SNOWY moves to layer -1

@transition fade in black

Try this: Remove all this^^^

And put this:

EXT. ARCH - ONE with SELFIE FEMALE 1 to 0.694 -5 44 in zone 2 at layer 2

I’ve got 2 overlay that need to be on at the same time

EXT. ARCH - ONE
@cut to zone 2
@zoom on 323 154 to 149% in 0
@overlay SELFIE FEMALE 1 create
@overlay SELFIE FEMALE 1 moves to layer 2
@overlay SELFIE FEMALE 1 opacity 1
@overlay SELFIE FEMALE 1 shifts to -5 44
@overlay SELFIE FEMALE 1 scales to 0.694 0.694

@overlay MICROPHONE create
@overlay MICROPHONE moves to layer 1
@overlay MICROPHONE opacity 1
@overlay MICROPHONE shifts to -124 -78
@overlay MICROPHONE scales to 1.112 1.112

&SNOWY spot 1.280 75 -72
&SNOWY faces right
&SNOWY moves to layer -1

@transition fade in black

I just realized the microphone isn’t showing either

Moved to Directing Helps and Tips since this is about coding. Make sure to check out our Forum Tutorial for more info about where to correctly create topics, and feel to PM me if there are any questions. :wink:

add in “zone 2” to the shifts to command:

&

You have to mention the zone if you’re not in zone 1. If you don’t mention the zone, your overlay defaults to the first zone.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.