Slow flashing overlay?

#1

I’m having more overlay trouble and my overlay won’t change opacity (i’m trying to make it slowly flash) .
Heres my script:

INT. GIRL PINK DUMPY BED - DAY with OVERLAY1 with OVERLAY2
&zoom reset
@CHARACTER changes into CHARACTER_ScotlandGlasses
&CHARACTER spot 5.967 645 -1432 and CHARACTER faces left and CHARACTER moves to layer 6 and CHARACTER is tinker_kneel_loop
@transition fade in black 2

&overlay OVERLAY2 opacity 0 in 1
&overlay OVERLAY2 opacity 1 in 1
@CHARACTER spot 5.967 162 -1510 and CHARACTER is stand_up

&overlay OVERLAY2 opacity 0 in 1
&overlay OVERLAY2 opacity 1 in 1

@CHARACTER is think

&overlay OVERLAY2 opacity 0 in 1
&overlay OVERLAY2 opacity 1 in 1

@CHARACTER walks to screen center in 3 and CHARACTER is walk_rear

&overlay OVERLAY2 opacity 0 in 1
&overlay OVERLAY2 opacity 1 in 1

@CHARACTER is dustoff_loop

&overlay OVERLAY2 opacity 0 in 1
&overlay OVERLAY2 opacity 1 in 1

@CHARACTER changes into CHARACTER_Outfit

    CHARACTER (talk_greet)
Text Here.

&overlay OVERLAY2 opacity 0 in 1
&overlay OVERLAY2 opacity 1 in 1

If anyone can help it would be much appreciated!

0 Likes

#2

where is OVERLAY 1 in the script???

0 Likes

#3

Overlay 1 is something I just needed in the scene so its the same all the way through. It’s overlay two that i need to flash.

Overlay one seems to be working fine:))

0 Likes

#5

Then how would i make it slowly flash that’s how i’m confused
:face_with_raised_eyebrow:

0 Likes

#7

ohh i get you now i’ll change it now

0 Likes

#9
0 Likes

#11

It still doesn’t flash or anything? Thank you for helping me with the create thing though x

0 Likes

#12

also maybe try using the @ instead of the &…so
@overlay OVERLAY 2 opacity 0 in 1
@overlay OVERLAY 2 opacity 1 in 1
becasue the

0 Likes

#13

I tried that but then the characters actions look delayed so i need them to happen at the same time. Thats why i used the & but now it just doesn’t show up…

1 Like

#14

Thank you sooooo much i read through the thing you tagged and i found out i needed to use starts instead of is . It now works!

1 Like

closed #15

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

0 Likes