Speech-Bubble Errors?! 😱 🤔

Whether Episode is experiencing some bugs, errors or I’m just thick as Ice?! But I’ve come across an error between the speech bubbles from my tester on Phone against Portal.


The Speech bubbles on the portal are blank! That’s how they’re supposed to look when you read it on the phone… but… :pensive: :pensive:


When I test out my story, the speech bubbles look like this on my phone. Also, this isn’t about speech bubbles but I’ll include it (just in case people have experienced it) The transitions when you either fade in/out white it makes a very weird sunny filter kinda colour. I assume it’s an error that’s being fixed but. Not only that some sounds aren’t playing in the phone tester whereas when I’m on the portal they’ll play correctly.
:broken_heart: :broken_heart: :broken_heart: :broken_heart: :broken_heart: :broken_heart:
There are no errors shown from the screenshot from the portal about sounds or anything. I’ve got everything completely correct on there. I’ve been testing/changing, adding new parts to my story. Everything for sound has been perfect up till now. I honestly think there’s a couple of errors from the phone part of Episode since the portal plays everything fine. :thinking: :thinking: :thinking: :thinking: :thinking: :thinking:
:broken_heart: :broken_heart: :broken_heart: :broken_heart: :broken_heart: :broken_heart:
Has anyone else ever had this issue before? If so is there any way to fix the problem because I don’t wanna read my story thinking I’ve run into an error or I’ve done something too it. :scream_cat: :sob: :scream_cat: :sob:

1 Like

Can we see the specific line of code that says “You’re fake Marie”?

Take (MARIE) out from after NARRATOR, then Marie will go away

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.